Google
 
Web bookreflections.blogspot.com

2007-04-01

Söndagslugn

Äntligen är våren här på riktigt, solen skiner och värmer. Idag har jag för första gången kunnat sitta utomhus och läsa, vilket är närmast obegripligt härligt. Har just påbörjat Carina Burmans "Babylons gator", inte mycket att orda om efter 75 sidor. Än så länge har egentligen inget hänt i boken, men förhoppningsvis blir det väl snart annorlunda.

Har, återigen, påbörjat mitt nya liv och faktiskt varit ute på en löparrunda idag. Inhandlade för ett tag sedan en 6 Gb Iriver-spelare, och faktiskt går det ganska bra att springa med bra musik i öronen. För närvarande körs Il Divo:s "Ancora". Vilka röster....

I och med Iriver har jag också, hör och häpna, börjat lyssna på ljudböcker. Just nu körs "Carrie" av Stephen King, och det går faktiskt riktigt bra. Ska börja lyssna i bilen till jobbet tänkte jag, en halvtimma varje dag så är snart många böcker "uthörda".

Lite sent som vanligt skall även jag pusha för den nya litteraturcommunityn som bokhororna har startat. Xlibris heter den, och på mindre än en vecka har över 100 personer blivit medlemmar. Om ni inte redag varit dit, så gör det snarast och kom med i många trevliga diskussioner. Jag har redan hittat nya bloggar att besöka sedan jag blev medlem, bl.a Spectatia som har börjat intressera sig för min favoritförfattare, Stephen King.

Med detta får jag önska alla en ypperligt trevlig fortsättning på denna vackra april-söndag.

/Belgarion

Andra bloggar om: , , ,

2 Comments:

At tisdag, 24 april, 2007, Blogger Pollymia said...

Jaaaaaaaaaaa, välkommen in i ljudboks-träsket!!!

 
At tisdag, 24 april, 2007, Blogger Belgarion said...

Ja, det går rätt bra, fast det blir inte så ofta jag lyssnar.

Jag trodde dock det skulle vara svårare att koncentrera sig än vad det var. Det är nästan så att man uppfattar fler detaljer när det är någon annan som berättar. Vad tycker du ?

 

Skicka en kommentar

<< Home

web page hit counter