Google
 
Web bookreflections.blogspot.com

2006-02-03

Melin och polisvåld

Hej.

Jag har för vana att mestadels prata om böcker och läsande på denna blogg.

Men nu kan jag inte vara tyst längre om det pågående "fyllebråket" med Anna Sjödin.
I dagen Aftonbladet finns en artikel som beskriver Martin Melins bloggande i denna fråga, och jag kan inte längre vara tyst.

Aftonbladet har fått veta vad Martin har skrivit i sin blogg , och jag har själv läst hans inlägg. Efter detta mår jag inte speciellt bra. Martin Melin går, som polis till yrket, ut och häcklar en kvinna som just har fått stryk av dörrvakter på Crazy Horse. Han försvarar kvinnovåld med att kvinnan i fråga var full, fast han inte ens har sett det själv utan pratat med kollegor.....

Han försvarar dörrvakten för att denne var läkare och vägde 75 kg, utan att tala om att vakter, även inom krogvärlden, är utbildade för att kunna hantera sådana situationer.

Att han gör detta är ett fruktansvärt i sig, men ännu värre är att han i kommentarer på sin blogg inte inser att han gjort ett fruktansvärt klavertramp. Allra värst är att de flesta som kommenterat i hans blogg håller med honom.....

Det är skit samma att Anna Sjödin är ordförande i SSU, det finns ALDRIG några skäl att misshandla kvinnor på detta sätt, inte ens om de är SSU-ordförande och packade. ALDRIG !!!

Därför kommer jag med en uppmaning:

Ni som läser detta, och tycker att Martin Melins agerande i denna fråga är oacceptabel, gå in på hans blogg och tala om detta. På något sätt måste hans inlägg kommenteras av fler som inte anser att kvinnovåld är ok.

Eder
/Belgarion

2 Comments:

At tisdag, 06 juni, 2006, Anonymous Anonym said...

Melin är en super bra kille och en riktigt bra polis. Fettot Anna bråkade och fick smaka på vaktens batong. Helt rätt...

 
At tisdag, 20 juni, 2006, Blogger Belgarion said...

Mycket moget skrivet.

Lär dig skriva ordentlig, det är ingen särskrivning på superbra.

Vakna upp och inse att de som måste ge sig på kvinnor med batonger inte är mycket att ha, inte dem som försvarar detta heller.

MVH
/Belgarion

 

Skicka en kommentar

<< Home

web page hit counter