Google
 
Web bookreflections.blogspot.com

2007-10-15

The boy is back in town

Jaha, det blev inte förra helgen jag bloggade sist, det tog visst lite längre tid.....

Men nu är jag tillbaka från ett härligt, soligt Kreta och har dessutom hunnit jobba en vecka som avslutades med en kurs i huvudstaden.

Läste i fredagens Aftonbladet att de som medverkar i idol tyckte det var kallt på hotellet. Kan intyga att det stämmer, för det var där jag bodde under kursen. Hotell Anglais har en fantastisk ventilationsanläggning, tyvärr gick det inte att reglera värmen.....=)

Har sedan Kreta-resan övergivit Elisabeth George och börjat vänsterprassla med Camilla Läckberg istället. Inget illa om Elisabeth, men hon var lite för tjock för att följa med på resan. Camilla var mycket mer behaglig.

Ja, nu pratar jag ju inte om Elisabeth själv, utan boken "När ingen ser". Hade den fått följa med att jag nog fått betala för övervikt av handbagaget. Läckbergs debut "Isprinsessan" i pocketformat var betydligt lättare att hanskas med. En mycket spännande debutbok som förtjänar all positiv kritik den har fått. Tji fick du för det Leif GW Persson....

/Belgarion

Andra bloggar om:
, , , ,

2 Comments:

At tisdag, 16 oktober, 2007, Blogger Magix said...

usch för överaktiv ventilation, men Kreta låter ju annars underbart!!
Ja-a, visst är Läckberg trevlig! =) Fast jag tycker att böckerna går lite i vågor, vissa är definitivt bättre än andra. Nya boken kommer i april :)

 
At tisdag, 16 oktober, 2007, Blogger Belgarion said...

Kreta var underbart med 26-28 grader, när vi var där. Så på vädret att det nu ligger kring 22, så vi åkte nog i rätt tid....=)

Har bara läst (snart) första boken, får se hur fortsättningen blir.

 

Skicka en kommentar

<< Home

web page hit counter