Google
 
Web bookreflections.blogspot.com

2005-06-30

Att skriva...

Kom hem från jobbet och hittade en lapp från posten om ett paket att hämta....Hallllåååå, det var Stephen Kings bok "Att skriva" som storpocket. Jag hade vunnit den för länge sedan i en tävling som anordnades av "Följeslagarna" (se länk till höger), en alldeles ypperlig Stephen King-site där jag är medlem.

Boken hade jag redan iofs inbunden (men det var ju en tävling.....) och den kan jag verkligen rekomendera till alla. "Att skriva" är en tvådelad bok, som dels handlar om SK:s uppväxt och liv, dels om hur han tycker att man ska göra när man skriver en bok. Läs den om ni får tag i den...Omslaget till storpocketen kunde dock varit bättre, den visar en stor bild på Stephen själv och den är INTE snygg....=)

På tal om Stephen King: Ett svenkt förlag har bestämt sig att översätta och ge ut samtliga böcker i SK:s epos "Dark Tower" (Det svarta tornet). De första två delarna kom ut för länge sedan, men sedan slutade man, SK sålde för dåligt (jo tjosan). Men nu kommer första boken "Revolvermannen" ut i december. Jag säger bara en sak....HALLELUJA.

web page hit counter